Opis forum
Jak regulamin nakazuje (widzicie, przeczytałam, ha!) na początek się przedstawię.
Imię: Mirume
Stan cywilny: żonata
Dzieci: trzy (chyba) córki
Zawód: układacz torebek i kapci
W wolnym czasie: lubi romantyczne wieczory z żoną spędzone na zbieraniu puszek *_______*. Rodzinne oglądanie "Świata według Bundych", które kreuje jej dzieci na odpowiedzialnych, mądrych i przyzwoitych ludzi.
Poza tym lubi: anime, mangę, J-dramy, Napoleona, kawę, pisać i czytać.
Zalety: zbyt mało czasu by je wypisać.
Wady: brak
Miło mi wszystkich poznać xD. Nie bójcie się zadawać pytań!
Ostatnio edytowany przez Mirume (2010-11-22 15:31:15)
Numer buta? Masz kartę kredytową? *Nie spodziewała się, że kiedykolwiek zada te pytania właśnie Mirume*
Z tego co wiem masz trzy córki. Najwspanialszą, najmądrzejszą, najpiękniejszą mnie, Foxiaka i Dro, która się zbuntowała (coś jak Werter!) i nie chce tutaj przyjść.
Co do zbierania puszek: jak będę duża też znajdę sobie żonę i też będziemy miały takie romantyczne randki >D

Żono! Znowu mogę cię powitać, jak słodko :3
Zbieranie puszek? Zapomniałaś o napaściach na złomiarzy i skokach na banki z nasieniem! Jak mogłaś! Do tego nie kłam, że wieczna osiemnastka, bo jak ci zmarszczki wyjdą, to już nie będziesz taka wieczna (chociaż ja i tak będę cię kochać, zawsze i wszędzie <3).
A teraz żeby zadać jakieś sensowne pytanie: dlaczego lubisz Napoleona? XD
Does rain make a sound,
or is it just the sound when
the rain hits the earth?
Numer buta? Masz kartę kredytową? *Nie spodziewała się, że kiedykolwiek zada te pytania właśnie Mirume*
O, rany! Jaka jestem podekscytowana, że mogę na nie odpowiedzieć! Normalnie, spełniło się moje marzenie!
1) Numer buta - 37, czasami 38.
2) Karta - mam xd
Z tego co wiem masz trzy córki. Najwspanialszą, najmądrzejszą, najpiękniejszą mnie, Foxiaka i Dro, która się zbuntowała (coś jak Werter!) i nie chce tutaj przyjść.
Zawsze się znajdą jacyś romantycy xD. Dro-chan, nie opuszczaj matki! xD
Co do zbierania puszek: jak będę duża też znajdę sobie żonę i też będziemy miały takie romantyczne randki >D
Oczywiście, rodzinna tradycja musi być!
Kochanie, nie chciałam wszystkim od razu zdradzać naszych słodkich sekretów... xD
A teraz żeby zadać jakieś sensowne pytanie: dlaczego lubisz Napoleona? XD
Pociągają mnie niscy faceci, dzierżący władzę xD
Pociągają mnie niscy faceci, dzierżący władzę xD
Znalazłam pierwszy powód dla którego ze mną jesteś. Czuję się wykorzystana i w ogóle. Do tego dałam ci moderatorstwo i teraz pewnie się cieszysz za moimi plecami jaka to jesteś chytra, jak to mnie wykiwałaś! Ale powiem ci, że ja tak łatwo nie dam się wykiwać! Mam cię na oku! Jeden fałszywy ruch i jesteś trup! XD
W ogóle to masz mniejszą stopę ode mnie. Buu.
Does rain make a sound,
or is it just the sound when
the rain hits the earth?
Kawa, kawa, kawa, kawa! ;d
Wiesz, co dobre!
I znów czas na pytania...
1. Po czym te puszki?
2. A propos niskich facetów dzierżących władzę... czy czułaś więc również pociąg do naszego byłego prezydenta? ;>
1. Po czym te puszki?
Jak to po czym? Po piwie z biedronki, oczywiście xD.
2. A propos niskich facetów dzierżących władzę... czy czułaś więc również pociąg do naszego byłego prezydenta? ;>
Nasz były prezydent stanowił wyjątek... I, żeby uprzedzić kolejne pytanie, niedoszły również xD.
Dać mi trochę władzy, a już zmieniłam post Młodej, wciskając w niego moją odpowiedź xD