Opis forum
Bu... Ja byłam przeciwna przenosinom i jestem z Dro-kasan wierna staremu forum, ale Nija-neechan mnie zmusila, więc coś pisze... *macha do niji* Nija widzisz piszę coś!* Zadawajcie pytania bo nie wiem co napisać *brakje jej normalnego entuzjazmu*
Widzę cię widzę ^_^ a jak się nie przekonasz to będę zmuszać xD (jak na razie to łatwo idzie xD) *tuli na powitanie*
1. pomidorowa z ryżem czy makaronem?
2. masz kartę kredytową?
3. rozmiar buta?
Cześć... Witam na nowym forum. Nie martw się będzie fajnie i miło. Czasem zmiany są dobre :*
Witam, witam .
Właśnie, czasami zmiany są dobre . Na razie wychodzą nam na dobre
. Niech no moja buntownicza córcia przestanie się buntować! Mamusia tęskni xD.
Czyżby pytanie o pomidorówkę weszło do kanonu pytań obowiązkowych? xD To ja się jeszcze zapytam, jakie jest twoje marzenie?
Baw się dobrze!
Nie cierpie zupy pomidorowej! A kysz mi z nią! Mam taka fajna, pomarańczową kartę bankomatową! I mam marne 36 T.T
No czasami są dobre... Ale jak stare sie kochało!? *czarna rozpacz, zalewa się łzami*
Mirume... Czy twoją córką jest Dro~? Bo jesli tak.. To jest rodziną! Babciu! xDD
Mirume ja lubię pytać o pomidorową xD jakoś się na to pytanie uwzięłam
Glany są fajne~! ^^ Każdy kocha swoje glany xD Ja muszę sobie kupić nowe i jak idę do sklepu to z trucks boots ciągle mojego rozmiaru nie ma i co ja mam powiedzieć?! ;-; A to jak na razie moja ulubiona firma, bo ma wytrzymałe glany!